לחם מקמח מלא 70%

ניחוחות ניחוחות
מצרכים: 
 

3 כוסות מים פושרים

1 ק"ג קמח חיטה מלא 70% 'מנחת הארץ'

6 כפות סוכר

1 כף מלח


2 כפות שמרים

¾ כוס שמן (זית / קוקוס / זרעי ענבים או כל שמן צמחי אחר)

 

אופן הכנה: 


נתחיל עם הנוזליים: בקערה גדולה שיפכו את 3 כוסות המים. הוסיפו השמרים, ואז את השמן ואת הסוכר. 

היבשים: בהדרגה הוסיפו את הקמח ובסוף את המלח.

ערבבו עם כף עד שמתהווה עיסת בצק שכבר קשה לערבב עם הכף.
 
תנו לה לנוח כמה דקות, ואז לושו בערך 10 דקות.

כסו את הקערה במגבת לחה או בשקית ותנו לה לנוח ולתפוח במקום חמים.
 

כשהעיסה הכפילה את עצמה לשים שוב, יוצרים צורות בתבנית התנור ומתפיחים שוב עד הכפלת הנפח.

 

אפייה:

מחממים מראש את התנור ל 250 מעלות (לפחות חצי שעה קודם, עדיף שעה)

כשהתנור חם מכניסים ל12-15 דקות עד שהלחם משחים מלמעלה וכשדופקים על התחתי שלו הוא נשמע ״חלול״.

 

תהנו וספרו לנו איך יצא! 

10.00

1 ש"ח ל 100 גרם
יח'

10.00

1 ש"ח ל 100 גרם
יח'
x

#{title}

#{text}

#{price}