מעמול תמרים

טעים. מתכון של מאמא לאה. טעים.
מצרכים: 
 

4 כוסות קמח כוסמין 70% 'מנחת הארץ'

200 גרם חמאה או 160 גרם שמן קוקוס

1 שקית אבקת אפיה (= 2 כפיות גדושות)

½ כוס מיץ תפוזים או כל נוזל אחר (אפשר מים עם לימון)

2 כפות אבקת סוכר

¼ כוס שמן (זרעי ענבים או זית, או כל שמן צמחי אחר)

חלמון ביצה

כפית תמצית וניל

¼ כפית מלח (אטלנטי או הימלאיה)
 

למילוי:

ממרח תמרים או תמרים מגולענים (אפשר גם להשרות תמרים בקצת מים חמימים ואז למעוך עם מזלג, ולסנן את שאריות המים)

חצי כוס אגוזי מלך

כף וחצי קינמון טחון

 
הוראות הכנה: 

חממו תנור על 180 מעלות.

לשים את הבצק עד שהוא נהיה אחיד.

מחלקים ל -4 כדורים

מרדדים כל אחד מהכדורים בין 2 ניירות אפיה לגודל של דף A4

מורחים שכבה לא דקה ולא עבה של ממרח תמרים, מפזרים קצת שברי אגוזים וקינמון.

מגלגלים ל- 4 רולדות. מניחים במקרר לחצי שעה.

חותכים את הרולדות לפרוסות ואופים ב 180 מעלות ל-25 דקות.


תהנו וספרו לנו איך יצא! 

15.00

1.50 ש"ח ל100 גרם
יח'

13.00

1.30 שח ל100 גרם
יח'

54.00

5.40 ש"ח ל100 גרם
יח'

32.00

3.20 ש"ח ל 100 גרם
יח'
x

#{title}

#{text}

#{price}