נזיד עדשים שיכול להיות גם מרק

מזין, מנחם, פשוט להכנה - וטעים
מצרכים: 
 

1 בצל בינוני או גדול - חתוך 

2 שיני שום - קצוצות

2 גזרים - חתוך 

1 עגבניה - מגוררת

3 כוסות עדשים ירוקות 'מנחת הארץ' שהיו בהשריה בין שעתיים ללילה (והכי מומלץ, מונבטות קלות)

½ כוס עדשים אדומות 'מנחת הארץ'

ליטר מים לנזיד // ליטר וחצי מים למרק

כף מלח,
קורט פלפל,
כפית גדושה פפריקה,
כפית חוויאג' למרק/ כורכום

פטרוזיליה/ כוסברה/ סלרי - קצוצים גס (או דק אם אתם מעדיפים

 
הוראות הכנה: 
 

קוצצים ומטגנים את הבצל בסיר גדול עד להזהבה (יכול לקחת גם 10 דקות, תנו לו להזהיב)

מוסיפים חצי כפית מלח ואת הגזרים החתוכים.

מוסיפים עגבניה מגורדת ואת שאר התבלינים. 

מוסיפים את העדשים ואת המים - ומבשלים כשעה או עד שהעדשים מתרככות.

אופציה: ניתן להוסיף תפוחי אדמה, קישואים או כל ירק שאוהבים או שיש בבית.
 

מומלץ להגיש לצד קינואה או אורז 'מנחת הארץ'

יח'
יח'

19.00

1.90 שח ל 100 גרם
יח'
x

#{title}

#{text}

#{price}