קרקרים פריכים מקמח כוסמין

פשוט, מזין, סוגר פינה. וילדים אוהבים לנשנש אותם!
מצרכים: 
 

5 כוסות קמח כוסמין (70%, מלא או לבן - מה שבא לכם)

3/4 כוס שמן (זית, זרעי ענבים או שמן צמחי אחר בכבישה קרה)

1 כפית מלח (אטלנטי או הימלאיה)

1 כפית אבקת אפייה (ללא אלומיניום, עדיף)

3/4 כוס זרעונים (מה שבא ברוך הבא: שומשום, קצח, גרעיני חמניה, גרעיני דלעת, פשתן וכו')

1.5 כוסות מים רותחים

 
הוראות הכנה: 

חממו תנור על 180 מעלות.

בקערה גדולה ערבבו את כל המצרכים - בהתחלה עם כף, עד שלא רותח ואז לושו את הבצק בידיים.. הוא רך ונעים כמו פלסטלינה! 
 

חלקו את הבצק ל-2 כדורים;
רדדו כל כדור על נייר אפיה (מקומח קלות), עם מערוך (מקומח קלות) ושטחו אותו על כל הנייר - ולתבנית של התנור. 

 

סמנו עם סכין ריבועים ריבועים. 

הכניסו לתנור שחומם על 180 מעלות ל10-15 דקות.. עד שמזהיב טיפה.

 

הוציאו וחכו שיתקרר, הקרקרים יתקשו ויהפכו יותר קריספיים. יאמי. 
 

אופציה: אפשר לעשות עם הילדים נחשים דקים של בצק, כמו גריסיני ולאפות באותה צורה.

תהנו וספרו לנו איך יצא! 

15.00

1.50 ש"ח ל 100 גרם
יח'

11.00

1.1 ש"ח ל 100 גרם
יח'

11.00

1.1 ש"ח ל100 גרם
יח'
יח'
x

#{title}

#{text}

#{price}